top of page

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljavcem spletne trgovine CYCLING POCKET d.o.o.

IZJAVA O VAROVANJU
OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).

Podjetje CYCLING POCKET, trgovina in svetovanje d.o.o., ki upravlja spletno trgovino CYCLING POCKET (https://www.cyclingpocket.com), se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Za potrebe poslovanja spletne trgovine se zbira naslednje podatke uporabnikov: ime in priimek, naslov in kraj bivanja oziroma naslov za pošiljanje naročenega blaga, naslov elektronske  pošte in ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri nakupu v spletni trgovini. Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel ne odgovarjamo. Za potrebe varnosti se zbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino.

O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

OBJAVA SLIK NA
SOCIALNIH OMREŽJIH

Facebook Cycling pocket

Facebook profil Cycling pocket objavi slike le z dovoljenjem osebe, ki sliko objavi na svojem profilu, kjer z objavo prevzema odgovornost glede avtorstva ali drugih kršitev zakonodaje. Kot dovoljenje se smatra označitev profila Cycling pocket ali napis pod sliko: #cyclingpocket ali @cyclingpocket. V kolikor navedenih oznak pod sliko ni, je Cycling pocket dolžan zaprositi avtorja slike za dovoljenje za objavo. Pod vsako objavo profil Cycling pocket napiše ime oz. vzdevek osebe, ki je objavila sliko in s tem prevzela odgovornost za avtorstvo le-te.

 

Instragram cycling_pocket

Instagram profil cycling_pocket objavi slike le z dovoljenjem osebe, ki sliko objavi na svojem profilu, kjer z objavo prevzema odgovornost glede avtorstva ali drugih kršitev zakonodaje. Kot dovoljenje se smatra označitev profila cycling_pocket ali napis pod sliko: #cyclingpocket ali @cycling_pocket. V kolikor navedenih oznak pod sliko ni, je Cycling pocket dolžan zaprositi avtorja slike za dovoljenje za objavo. Pod vsako objavo profil cycling_pocket napiše ime oz. vzdevek osebe, ki je objavila sliko in s tem prevzela odgovornost za avtorstvo le-te.

PODATKI O PODJETJU
  • CYCLING POCKET, trgovina in svetovanje  d.o.o., Zajčji Vrh pri Stopičah 16,                                                 8000 Novo mesto, Slovenija.

  • Bančni račun pri: Banka Intesa Sanpaolo d.d. – SI56 1010 0005 6783 698

  • Matična številka: 8206589000

  • Davčna številka: 28405463

  • E-mail: info@cyclingpocket.com
      

bottom of page