top of page

POGOJI POSLOVANJA

Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene in podatki so zagotovljeni na dan naročila  in se lahko spreminjajo brez predhodne najave.

CENE

1.) Naročilo lahko oddate 7 dni v tednu in 24 ur na dan
Pred oddajo naročila, lahko vsebino popravljate v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Nato kliknite »izvedi naročilo« in vpišete podatke za dostavo. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«.

2.) Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena 
Ponudnik naročilo pregleda v največ 48 urah, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti.

3.) Izdelek odposlan
Ponudnik odpošlje izdelekod 2 do 8 delovnih dni od potrjenega naročila. Vse račune pošlje preko elektronske pošte. V kolikor potrebujete račun v fizični obliki sporočite na email info@cyclingpocket.com.

4.) Shranjevanje naročila oziroma pogodbe
Naročilo je shranjeno v elektronski obliki v evidenci prejetih naročil. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe s poslano zahtevo po elektronski pošti na naslov info@cyclingpocket.com.

NAROČILO -
KORAKI NAKUPA
Način plačila
NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina CYCLING POCKET omogoča naslednje načine plačila:

  • s kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express),

  • preko Paypal

  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine CYCLING POCKET, trgovina in svetovanje  d.o.o., po predračunu; bančni račun pri: Banka Intesa Sanpaolo d.d. – SI56 1010 0005 6783 698

     

Dostava
DOSTAVA

Za dostvo skrbi Pošta Slovenije in je 4 eur.

  • Izdelke iz zaloge (2-8 delovnih dneh).

  • Izdelka ni na zalogi (po dogovoru).

Vračila
VRAČILA

Naročeni izdelek se lahko brez kakršnih koli razlogov vrne v 14 dneh od prejetja paketa. Izdelek se lahko tudi zamenja za nov izdelek ali povrne kupnina na želeni TRR. V primeru, da je nov izdelek dražji od naročenega, je potrebno doplačilo.

1. Obvestite nas

Če želite izdelek zamenjati ali vrniti nas obvestite v roku 14 dni od prejema pošiljke na email info@cyclingpocket.com.

2. Izpolnite obrazec in ustrezno zapakirajte paket
Obrazec za vračilo izdelka izpolnite v celoti in izdelek ustrezno zapakirate. Vrnjeni izdelek mora biti zapakiran v originalni embalaži, z originalnimi etiketami, nepoškodovan, neuporabljen in z originalnim računom. Prav tako naj bo izdelek zapakiran v dodatno zaščitno embalažo, ki bo ščitila originalno embalažo (npr. kartonasta škatla). Paket naslovite na: CYCLING POCKET d.o.o., Zajčji Vrh pri Stopičah 16, 8000 Novo mesto.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega izdelka poravna kupec.

4. Zamenjava izdelka ali vračilo kupnine
Ko je paket dostavljen na naslov sedeža podjetja CYCLING POCKET, se izdelek zaradi morebitnih poškodb ali nepravilnosti pregleda ter nato stranki pošlje nov izdelek ali vrne kupnino v vrednosti predhodnega naročila. Nov izdelek ali povračilo kupnine pričakujte v roku 10 delovnih dni.

 

Obrazec za vračilo:

bottom of page