top of page

O NAS

maja_edited.jpg

S kolesarjenjem oziroma gibanjem lahko vsak najde nove poti v svojem ritmu. Pokazali bi vam radi, da je kolesarjenje lahko veselje, sprostitev, užitek, rekreacija, zabava in strast. Sledite našim nasvetom in zagotovo boste izvedeli kaj novega.

V naši kolesarski trgovini najdete izdelke preverjene kakovosti, ki jih lahko uporabljate pri kolesarjenju ali v vsakdanjem življenju. Sodelujemo s proizvajalci, ki jim je mar za okolje in ljudi, uporabljajo biorazradljive ali reciklirane materiale in se izogibajo dolgim transportnim potem ter slovenskimi podjetji.

 

Življenje je gibanje, gibanje je veselje!

Ustanoviteljica:

Moje ime je Maja. Vse življenje sem na takšen ali drugačen način povezana s kolesarstvom. Sem mati, žena, trenerka triatlona, mikrobiologinja in še kaj bi se našlo.

V mlajših kategorijah sem tekmovala v cestnem kolesarstvu. V kolesarskem klubu Adria Mobil sem bila takrat edina punca, zato sem se morala še bolj dokazovati in boriti, da so me fantje sprejeli medse. Uživam na cestnem in gorskem kolesu ter poskušam to veselje prenesti tudi na ostale.

bottom of page